Львів'яни просять моніторити якість повітря біля очисних споруд на Пластовій

1587 0
Відповідне звернення зареєстрували в системі петицій до ЛМР.
ілюстративне фото: Автолюбитель

ілюстративне фото: Автолюбитель

У Львові на сайті звернень до міськради просять встановити прилади для вимірювання забруднення повітря на вул. Пластовій, 13. Їх пропонують розмістити на найближчому до львівських очисних споруд житловому будинку.

Читайте також: За рівнем забрудненості повітря у Львові можна стежити онлайн. 5 способів

Авторка петиції Марія Щебет зазначає, що зараз у Львові такий прилад є на вул. Клепарівській. Він фіксує перевищення шкідливих речовин у повітрі та сповіщає про негативний вплив на здоров'я онлайн.

«Вважаю, що такі прилади, в першу чергу, повинні бути встановлені поблизу промислових підприємств з метою контролю їхньої екологічності діяльності. Саме тому, пропоную встановити такий вимірювальний прилад на вул. Пластовій, 13 з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення», – ідеться в петиції.

Читайте також: Які перехрестя Львова найбільш забруднені. Результати дослідження

Документ зареєстрований 27 вересня і станом на 5 жовтня набрав уже 392 підписи із 500 необхідних для розгляду звернення ЛМР. Збір підписів триватиме ще 52 дні.

Нагадаємо, на вул. Пластовій міськрада Львова хоче збудувати сміттєпереробний завод.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!