Львів’яни прибрали територію біля собору св. Юра

3105 1
У суботу, 21 лютого, небайдужі львів’яни та гості міста навели лад на засмічених територіях поблизу храму святого Юра. Донедавна тут перебувала реліквія з Ватикану, до якої цілодобово вишиковувалися черги паломників.

Два десятки вірян разом із працівниками БО «Фундації Духовного Відродження» УГКЦ (організаторами толоки) прийшли у суботу до собору святого Юра, аби прибрати територію.

Читайте також: У Львові близько 200 тисяч вірян помолилися до святині з Ватикану

Упродовж  трьох годин спільними зусиллями волонтерам вдалося привести до ладу місця, де стояла черга: від брами собору до Головного управління Львівської залізниці, помити площу, сходи перед храмом та за його межами, очистити від сміття паркову зону за територією церкви, – написала на своєму сайті команда БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ.

Нагадаємо, що реліквія з Ватикану перебувала у соборі святого Юра від 30 січня до 19 лютого. За увесь період помолитися до неї прийшли близько 200 тисяч вірян.


Читайте також:
1 Березня, 2015 20:01
Юрко Прийти помолитись і залишити гори сміття...Оце по-християнськи?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!