Політична реклама

Львів'яни приєднаються до "Години Землі"

1538 0
Львів вкотре з усім світом відзначатиме «Годину Землі». Цього року це припадає на суботу, 29 березня. «Година Землі» – світова кампанія з боротьби зі зміною клімату, яка організована Всесвітнім фондом природи WWF.

Цього року під час проведення кампанії у Львові на годину вимкнуть підсвітку Собору святого Юра та Львівської міської ради. Акція стартує о 20:30, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Мешканців Львова просять долучитися до кампанії шляхом символічного вимкнення світла на одну годину у своїх домівках чи офісах, і в такий спосіб продемонструвати свою підтримку дій, спрямованих на боротьбу зі зміною клімату та марнотратним споживанням природних ресурсів.

Водночас управління висловлює подяку за розуміння проблеми та значну підтримку мешканцями Львова, які долучились до кампанії «Година Землі 2013».

Кампанія бере свій початок у 2007 році. Організатором є Всесвітній фонд природи WWF в Австралії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!