Політична реклама

Львів'яни прикрашатимуть оселі штучними ялинками

1761 0
Понад третина мешканців міста планують прикрасити свої оселі штучною ялинкою (36,5%). Ще третина – живою (33,5%). Про це свідчать опитування центру соціологічних опитувань "Соціоінформ".

Популярними також будуть маленькі ялинки складені з гілочок (9%). Зрідка перевага надаватиметься ялинковим гілкам (4%). Кожен шостий львів'янин не планує прикрашати свою оселю (17%).

Цікаво, що живу ялинку переважно планує ставити молодь до 35 років. Ялинка з гілочок – найпопулярніша серед сімей середнього віку 36-59 років. Гілками прикрашатимуть свою оселю переважно пенсіонери. А, от штучна красуня – популярна однаковою мірою для львів`ян різного віку.

Не менш цікавими є традиції прикрашання ялинки у Львові. Коли ж час зеленій красуні посісти чільне місце у нашому домі? 

Більшість львів’ян (54%) прикрашатимуть оселі ялинкою до Нового року.

Майже кожна п'ята родина, згідно давніх традицій - на Різдво (16% - на Православне та 2% на Католицьке).

Кожна десята сім`я насолоджується красою ще з дня Святого Миколая.

До Нового року частіше за інших свою оселю прикрашає молодь до 35 років. До Різдва – старші люди поза 60 років. До Миколая - середнього віку. Тож, схоже на те, що традиція прикрашати оселю до релігійних свят поступово відступатиме.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!