Львів’яни здобули золоту і бронзову нагороди на спортивних змаганнях у Хорватії

1601 0
Загалом українська збірна показала найкращий результат з-поміж 36 країн.
Фото: МОН

Фото: МОН

Українська студентська збірна виборола 16 золотих, 8 срібних і 18 бронзових медалей на міжнародних спортивних змаганнях First European Universities Combat Games у хорватському Загребі. Нагороди збірній принесли, зокрема, двоє студентів зі Львова. Про це повідомляє прес-служба МОН.

Читайте також: Львівський каратист Станіслав Горуна став чемпіоном Європейських ігор

Так, студент Львівського державного університету фізкультури Данило Демчишин здобув золото у змаганнях з кікбоксингу, а студентка цього ж університету Діана Шостак здобула бронзову медаль з карате. Окрім того, Діана Шостак допомогла збірній здобути золоту медаль з карате у командних змаганнях.

Фото: МОН

«Це найкращий результат у загальнокомандному заліку, де змагалися 1300 учасників з понад 400 університетів 36 європейських країн. За три дні вони здобули 42 медалі», – коментують в МОН.

Читайте також: Між футболом і хокеєм: як у місті розвивають незвичний для львів'ян спорт

До програми змагань увійшли чотири види спорту: дзюдо, карате, кікбоксинг і тхеквондо. Україна була представлена у кожній секції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!