Політична реклама

Львів'яни питають у Яндекса що одягнути на весілля

2359 0
За останній рік українці задали Яндексу близько восьми мільйонів запитів, пов'язаних із підготовкою до весілля.

Найбільший пошуковий інтерес до теми одружень користувачі виявляють у серпні — близько 18 % від загального потоку запитів про весілля за останні 12 місяців, інформує прес-служба Янедксу. Найменше весіллям цікавляться в грудні: майже вдвічі рідше, ніж у серпні.

У пошуку користувачі найчастіше хочуть подивитися весільні сукні та зачіски — «весільна зачіска як у принцеси», знайти привітання — «жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих», а також вибрати весільні атрибути та розваги на урочистість — «весільна флористика бутоньєрки купити».

Топ-5 весільних тем у запитах українців:

1. сукні
2. привітання
3. зачіски
4. пісні
5. букети

Серед популярних запитів про весілля також трапляються питання про назви річниць — «третя річниця весілля як називається» і про подарунки на конкретну дату — «золоте весілля що дарувати вірші привітання». Найчастіше користувачі шукають інформацію про першу та десяту річниці.

Як і решта українців, жителі Західної України цікавляться прикметами і традиціями, пов'язаними з одруженням. Наприклад, питають таке: «прикмети що робити з грошима які зібрав на весіллі», «що треба говорити коли ріжуть весільний торт», «розбився весільний келих до чого».

Дуже хвилюють українців і весілля знаменитостей. За даними пошуку Яндекса, з початку року користувачі найчастіше хотіли дізнатися подробиці одруження Ксенії Собчак і Максима Віторгана, Лєри Кудрявцевої та Ігоря Макарова, Дмитра Дикусара та Олени Шоптенко.

Львів’яни про весілля запитували таке: «слухати весільні пісні коли обтанцьовує молода з сестрою» , «у якому розмірі jpeg віддавати весільні фотографії», «в чому піти на весілля якщо не носиш плаття».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!