Політична реклама

Львів’яни реставрують вікна за німецькі кошти

1577 0
Таку можливість дає спільний українсько-німецький проект. Але цьогоріч мешканцям доведеться викласти 30% (а не 20% як раніше) від вартості робіт, оскільки мерія більше не співфінансує проект.

Про це інформує Львівська хвиля. "Півроку програма не працювала. Зараз міська рада не мала можливості платити через казначейство, яке дуже довго затримує гроші", - повідомив Юрій Петраш головний спеціаліст проекту німецького товариства GIZ. 

Відновлення чекають ще понад 350 вікон та старих дверей. Реставрація вхідних старих дверей до будинку може коштувати, як кілька тисяч грн, так і 70 тисяч.

 Також за гроші Німеччини облагородять львівські дворики. Щоправда оберуть тільки три внутрішні старі двори в центрі міста. Це передбачено в рамках спеціального проекту між мерією та німецьким товариством GIZ. Уже є сім заявок на участь в конкурсі. З-поміж них оберуть найактивніших мешканців і їм допоможуть навести лад біля дому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!