Політична реклама

Львів'яни розкуповують тканини синього та жовтого кольорів

1994 0
Продавці Львова розповідають, що блакитні та жовті тканини буквально змітають із прилавків магазинів.

Євроінтеграційна лихоманка підштовхнула львів’ян розкуповувати блакитні тканини і стрічки.

«Я прийшла до магазину, щоб купити стрічки – жовту та синю. Це кольори нашого прапора, і з ними  я хочу піти на майдан. Стрічки для того, щоб усі розуміли, чому я тут знаходжуся. Хочу підтримати нашу країну у цей непростий час», - пояснила свою покупку школярка Анастасія.

На євромітинги люди виходять із плакатами й прапорами синьої барви, одягають сині куртки, дівчата прикрашають торбинки синьо-жовтими стрічками, щоби все це асоціювалось із прапорами ЄС та України.

«Синю та жовту тканини беруть і на плаття, на різні гольфи, шапки, шарфики», - розповіла продавець у магазині тканин пані Галина.

До речі, ще донедавна на зиму 2013-2014 і рік коня модельєри мали свої прогнози.

«У тренді мали бути шкіра, хутро, матеріали, які фактурно наближені до шкіри коня. Найпопулярнішими мали стати коричневий, сірі, каштановий, чорний кольори», - говорить дизайнер-модельєр Петро Нестеренко-Ланько.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!