Політична реклама

Львів'яни розробили додатки, що попереджають про сайти регіоналів

1188 0
Активісти економічного бойкоту Партії регіонів створили додаток для браузера Google Chrome, який попереджає користувачів мережі, що вони пробують зайти на сайт, що належить членам ПР.

Раніше такий додаток також розробили для браузера FireFox.

Таким способом активісти намагаються вплинути на доходи людей, причетних до провладної політсили.

«Додаток блокує перегляд та попереджає користувача про відвідання сайту, який належить «регіоналам» чи їх наближеним особам. Підтримайте бойкот і не відвідуйте ці сайти, адже вони можуть містити неправдиву інформацію, а також можуть бути додатковим джерелом доходу їх власників», - повідомляють активісти на своїй сторінці у Facebook.

Окрім самих сайтів, розширення для браузера блокує усі запити на відповідні ресурси. Користувач має можливість продовжити перегляд заблокованого сайту до моменту наступного запуску браузера.

Посилання для завантаження

Додаток для FireFox можна завантажити тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!