Політична реклама

Львів’яни розробили годинник, який показує суму зароблених коштів

1882 0
Львівські ІТ-ішники розробили розумний годинник LaMetric, який, окрім години, показує важливі дані та інформацію з Інтернету.

Такий годинник може показати суму зароблених коштів, температуру повітря, кількість «лайків» у соціальній мережі, кількість листів на е-пошті та інше, повідомляє прес-служба Львівскої міськради.

Окрім персонального використання, гаджет може показувати інформацію оточуючим, наприклад, заохочувати перехожих, показуючи у вітрині кількість фанів ресторану, або мотивувати працівників новими досягненнями.

Розробили розумний годинник LaMetric учасники невеликого львівського технологічного стартапу Smart Atoms.

«Це перший гаджет, який створений повністю у Львові. Ми сподіваємось, що проект знайде підтримку в усьому світі», - зазначає Назар Білоус, засновник Smart Atoms.

Як додає Назар Білоус, у команді розробників розумного годинника працюють інженери, які робили сенсорну панель управління для нового низькопідлогового трамваю «ЕлектронТранс».

Розробники вже повністю завершили прототип гаджету і готові продемонструвати його усім охочим. Також готується відео про роботу розумного годинника LaMetric.

Детальніше про розумний годинник на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!