Львів’яни самостійно ремонтують підземний перехід. Фото

3271 0
На перехресті вулиць Стрийської та Володимира Великого активісти ремонтують занедбаний підземний перехід.
фото: фейсбук-сторінка Олега Радика

фото: фейсбук-сторінка Олега Радика

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив громадський активіст Олег Радик. «Перехід перебуває на балансі ЛАЗа, завода-банкрута. Місто придурюється, що не може його ремонтувати. Ну поки суд не виграють. А ми вирішили, що не варто.чекати», – додав активіст у коментарях.

Читайте також: Коли у Львові відкриють вулицю Богданівську

Як повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, місто не може виділити кошти на ремонт підземного переходу, тому що об'єкт не перебуває у комунальній власності. «Якщо цей перехід передадуть у комунальну власність міста, ми готові у 2017 році передбачити кошти та провести там весь комплекс необхідних робіт. Знаємо, що громадські організації та активні мешканці своїми силами провели роботи з благоустрою цього підземного переходу. Дякуємо їм за активну позицію та небайдужість», – прокоментувала Ірина Маруняк. 

Тим часом, за її словами, зараз проводяться роботи щодо облаштування наземного пішохідного переходу на вулицях Стрийській – Володимира Великого. Тут будуть встановлені знаки, світлофор, відновлені пішохідні доріжки.

Нагадаємо, Комісія з питань безпеки дорожнього руху Львівської міськради 10 серпня постановила облаштувати наземні переходи на вулицях Стрийська та Володимира Великого. Відтак, замість підземного переходу на Стрийській з’явиться регульований наземний перехід. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!