У львівській лікарні відкрили офтальмологічний кабінет. Фото

2508 0
У поліклінічному відділенні № 1 лікарні ім. Князя Лева відремонтували та переобладнали офтальмологічний кабінет.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У поліклінічному відділенні № 1 лікарні ім. Князя Лева відбувся ремонт та переобладнання офтальмологічного кабінету, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Були проведені ремонтні роботи та придбано меблі на суму 150 тис. грн, закуплено медичне обладнання на суму 290 тис. грн», – розповіла головний лікар 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева Джаваїра Джафарова.

Кабінет створили за ініціативи голови Об’єднаного конгресу азербайджанців України у Львівській області Теймура Мамедова та адміністрації лікарні, відремонтували та оснастили за кошти Посольства Азербайджанської Республіки та депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Мухтарова.

В офтальмологічному кабінеті працюють 2 лікарів, і сьогодні тут здійснюють увесь спектр сучасних методів діагностики та лікування захворювань і травм органів зору.

«Серед усієї захворюваності львів’ян, захворювання очей займають 10%. Тому важливе значення має саме вчасна діагностика очних захворювань. Новостворений кабінет сприятиме вчасній профілактиці, діагностиці та лікуванню патології органів зору на найвищому рівні» додала Джаваїра Джафарова.

У Шевченківському районі Львова проживає найбільша кількість людей з патологією зору, адже тут були розташовані підприємства Українського Товариства сліпих, незрячі працівники яких є сьогодні пацієнтами 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева (приблизно 800 осіб).

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!