Політична реклама

Львів'яни скаржаться на черги у відділі реєстрації

1599 0
У відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Львівського міськуправління юстиції, що по вул. Липинського, 54, здійснили громадську перевірку.

Попередньо до МГО «Молодь за розвиток Львівщини» надійшли скарги громадян на якість роботи державних реєстраторів та великі черги у львівському відділі реєстрації.

Під час перевірки представники цього відділу пояснили, що черги були спричинені технічним збоєм роботи державного реєстру речових прав на нерухоме майно на початку жовтня. Наразі роботу реєстру відновлено, тому і проблем з чергами вже нема.

Хоча великого скупчення людей дійсно не було, проте організація виявила відсутність регламентованої кількості працівників відділу, які одночасно здійснюють прийом заяв від громадян. Прийом мали би проводити четверо провідних спеціалістів, проте на робочому місці були присутні лише троє. Інші працівники – головні спеціалісти – здійснювали прийом через он-лайн реєстрацію в Інтернеті.

Начальник міського відділу реєстраційної служби Василь Заєць пояснив відсутність четвертого працівника тим, що його скеровано на прийом заяв від осіб, які записались через мережу інтернет, інформує прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини».

За його словами, це пов’язано з  тимчасовим порушенням роботи реєстрів, що спричинило значне збільшення кількості заяв через Інтернет, які необхідно розглянути.

Загалом під час рейду у міському відділі реєстрації не виявлено великих черг, інформаційний відділ належно надавав консультації громадянам.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!