Львів’яни скаржаться на несправність карти, де можна перевірити кількість снігоприбиральної техніки в місті

3562 0
Tvoemisto.tv звернулося за коментарем до пресслужби ЛМР, аби з`ясувати причину такої ситуації.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Львів’яни скаржаться на те, що карта з кількістю снігоприбиральної техніки, яка ще вдень працювала, зараз не показує жодної одиниці обладнання на вулицях міста. Відповідне звернення написав один із користувачів Гарячої лінії міста Львова.

«Зараз таке враження, ніби ці JPS-трекери хтось спеціально повідключав, прошу це питання виправити, щоб можна було цілодобово стежити за спецтранспортом, та, відповідно, унеможливити використання тої техніки не за призначенням», – йдеться в повідомленні.

Tvoemisto.tv звернулося за коментарем до пресслужби ЛМР, аби зясувати причину такої ситуації.

Нагадаємо, що ввечері, 7 лютого, при в’їзді до Львова з боку вул. Стрийської утворилися затори. У пресслужбі та поліції Львівської області у коментарі Tvoemisto.tv кажуть, що це звичне явище в неділю, оскільки люди повертаються до міста, і внаслідок цього зростає трафік. Також біля ринку «Добробут» зупинилися три трамваї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!