Львів'яни скаржаться на суцільну ковзанку в центрі міста. Фото

1498 0
За добу до лікарні швидкої Львова надійшло 27 звернень (одну людину госпіталізували), а до 8-ї міської лікарні – 25 звернень (8 госпіталізацій).
фото: Elizabeta Dzyana/Фейсбук

фото: Elizabeta Dzyana/Фейсбук

У Львові вже другий день поспіль зберігається ожеледиця на вулицях міста. Мешканців щоразу застерігають та просять бути обачними, а комунальники, за повідомленнями ЛМР, вчора через негоду навіть мали працювати посилено всю ніч. Водночас сьогодні на Гарячій лінії вже зафіксували низку скарг про те, що центр міста та прилеглі вулиці перетворилися на суцільну ковзанку.

Просить посипати тротуар у Шевченківському районі Львова на вул. Базарній мешканка Софія Пигульська, а Олексій Широков – на вул. Шевченка.

Ще кілька мешканців закликають розчистити доріжки в парку імені Івана Франка, а також вулицю Коперника, від вул. Степана Бандери до вул. Словацького.

Лідія Паламаренко вказує на те, що непосипаними є також вул. Ольги Кобилянської, вул. Івана Франка, вул. Грушевського, вул. Мартовича та вул. Стефаника.

Читайте також: У Львові вдарила блискавка із громом та випав крижаний сніг. Фото, відео

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова, за добу до медзакладу надійшло 27 звернень та одну людину госпіталізували. Найчастіше мешканці звертаються із струсом мозку, переломами  верхніх та нижніх кінцівок, передпліччя, а також через пошкодження гомілково-ступного та колінного суглобів, множинні забої різних ділянок. У 8-й клінічній лікарні Львова зафіксували 25 звернень та госпітазували 8 людей. Серед травм – переломи, забої та розтягнення. 

Нагадаємо, що у Львові на сьогодні, 18 січня, прогнозують пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, хуртовини, місцями грози, на дорогах – ожеледицю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!