Політична реклама

Львів'яни скаржаться на вуличне піаніно в центрі міста

1151 0
25 березня о 19 годині у Львові будуть збори мешканців біля вуличного піаніно, яке стоїть коло Катедри. Про це у своїй сторінці на Фейсбуці повідомила начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк.

Як зазначила Ірина Подоляк: "Прийшло нині троє жінок, які категорично наполягають, щоб піаніно перенести туди, де не живуть люди. Їм заважає: у кого цукор підвищується, у кого діти не можуть спати. Одна з них була у Катедрі - не знаю з ким вона зустрічалась, але минулого року я говорила з ксьондзом і він не був проти. Це гарне місце, де багато людей курсує, фортеп'яно не має звукового підсилення, але мешканцям кількох квартир не подобається, бо тисне на голову. Я знаю, що в цьому місті, як і в багатьох інших, нічого зробити не можливо, бо завжди комусь поперек, але хто чується на силі підійти і попросити мешканців трьох квартир, щоб зробили ласку, то підійдіть, бо дійсно шкода".

За її словами, на піаніно грали спочатку з 10 до 22, потім з 12 до 22, тепер можемо домовитись, щоб з 12 до 21 грали. "Справа в тому, що Піца Челентано за ним пильнує на наше прохання, а як поставити його в промзоні чи в парку, то розіб'ють, як це було у парку Костюшка", - додала чиновниця і наголосила, що після Дня міста, яке буде 3-4 травня, там навпаки хотіли поставити більше інструментів.

Нагадаємо, вуличне піаніно у центрі міста поставили у липні минулого року. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!