Львів’яни стали призерами чемпіонату Європи з важкої атлетики

1678 0
Спортсмени привезли з Польщі срібну та бронзову нагороди.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Львів’яни Павло Закашевський та Володимир Гоза стали призерами чемпіонату Європи з важкої атлетики, який відбувався у польському місті Замосць з 20 до 27 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Українська команда вперше цього року взяла участь в міжнародному старті. У складі команди виступав львів’янин Павло Закашевський та уродженець Жидачева Володимир Гоза.

Павло виступав у ваговій категорії до 94 кг. Спортсмену вдалося вибороти срібну нагороду у ривку з результатом 161 кг, проте йому не вистачило 1 кг до бронзи у сумі двоборства.

Читайте також: Львів’янка Анна Черкасова здобула золото на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби

Володимир Гоза виступав у ваговій категорії до 105 кг і виборов бронзу у сумі двоборства з результатом 366 кг. До цього важкоатлет показав третій результат у ривку з результатом 166 кг. 

Також за підсумки чемпіонату Європи з важкої атлетики серед молоді до 23 років українські спортсмени посіли перше загальнокомандне місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!