У Львові – черги до реліквії з Ватикану. Відео

6181 2
На площі св. Юра вишукувалася кількаметрова черга із вірян, які бажають помолитися до унікальної реліквії – Нерукотворного образу Ісуса Христа.

Люди і зараз стоять у черзі, яка сягає аж до парку ім. Костюшка. На вихідні до Львова приїхали також і паломники з інших міст, щоб побачити реліквію на власні очі та помолитися до неї.

В Архикатедральному Соборі св. Юра подбали про те, щоб до Нерукотворного образу Ісуса Христа поза загальною чергою потрапляли військовики  із зони АТО, поранені бійці, які перебувають на лікуванні та реабілітації. Також священики створюють «коридори» для родин загиблих під час війни. Складено графік відвідин храму і для людей з особливими потребами, дітей-сиріт, – повідомляє офіційна сторінка храму.

Читайте також: Сьогодні у Львові розпочнуть почитання реліквії з Ватикану

30 січня доступ до святині відкрив Глава УГКЦ  Блаженніший Святослав (Шевчук). Реліквія перебуватиме у Львові  до 15 лютого. Протягом усього часу храм відчинений з 7:00 до 23:00.

 


Читайте також:
15 Лютого, 2015 14:08
Орест кількаметрова черга - це як ?
9 Лютого, 2015 00:35
ігор Відколи парк Франка називається парком Костюшка?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!