Львів’яни створять майданчик для вигулу собак. Як долучитися

2294 0
Сьогодні, 13 червня, львів’ян закликають спільними зусиллями прибрати місце, де вже цієї осені майданчик для вигулу собак.
фото: portal.lviv.ua, lviv.vgorode.ua , www.lvivpost.net

фото: portal.lviv.ua, lviv.vgorode.ua , www.lvivpost.net

У Львові готуються створити перший майданчик для вигулу чотирилапих. Це буде відгороджена територія зі спеціальною інфраструктурою в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Там собаки будуть не лише гуляти, а й розвиватися. Такий пілотний проект презентувала ініціатива Dog-Friendly City і має намір втілити амбітну ідею в життя вже цього року.

Група молодих ентузіастів запропонувала створити перший у місті майданчик для вигулу собак. Місце вже підібрали. У суботу тут - велика толока. Запрошують усіх небайдужих.
 
«Це ділянка в Парку культури. Неподалік Монументу слави. Вона розташована в кінці алеї біля входу в парк», - кажуть ініціатори проекту.

Координатор Dog-Friendly City розповідає, переваги цього проекту відчують як власники собак, так і відвідувачі парків, оскільки пропагуватимуть культуру вигулу. Саме тому майданчик буде огороджено.  Його частину відведуть для тренувань.

«Майданчик буде поділено на три секції. Одна для маленьких порід цуценят, друга для великих, і третя - тренувальна база. Будуть встановлені спеціальні снаряди і можна буде займатися собачим спортом», - розповів координатор проекту Dog-Friendly City Ольга Кирилович.

Пілотний проект майданчика будуть втілювати у життя за сприяння спонсорів. Бюджет становить 150 тисяч гривень. Наразі сподіваються відкрити його вже восени.

Волонтерів чекають у суботу, 13 червня, о 12.00 год. в кінці центральної алеї парку біля виходу до Монументу слави.

Просять взяти із собою рукавички.

Джерело: прес-служба міста, ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!