Львів’яни створили гру, що допомагає блокувати російські військові онлайн-ресурси

1676 0
Це аналог відомої гри 2048 – числової головоломки, яка вимагає лише елементарних знань з арифметики.

Українські технічні фахівці створили онлайн-гру, щоб допомогти Україні боротися з російською агресією. Гра створена для того, щоб кожен «хід» гравця наближав російські сайти до блокування. Як повідомили представники агентства AIN.Capital, легітимність гри перевірила кіберполіція.

Це аналог відомої гри 2048 – числової головоломки, яка вимагає лише елементарних знань з арифметики. Завдяки простій механіці гра є простим способом допомогти і доступна навіть для підлітків і всіх, хто не має особливих навичок боротьби з російською агресією.

Читайте також: Зарплата від $570 до $3000. Яким є IT-ринок праці у Львові. Візуалізація

Як це працює?

Один гравець може відправити близько 20 000 запитів за годину гри на блокування сайтів, які обслуговують російську армію. Точний список цих сайтів не розголошується з міркувань безпеки.

«Наша головна мета – сайти, які служать російській армії. Ми не хочемо говорити ворогу про наші конкретні цілі, тому список сайтів не публікуємо. Також працюємо над завданнями від ІТ-АРМІЇ України. Ми не завдаємо шкоди вашому браузеру, просто покладаємося на постійний потік автоматичного трафіку, щоб вивести цільові веб-сайти в автономний режим», – розповідають автори гри.

Читайте також: Бути першими – це велика відповідальність. Як змінювалася ІТ-компанія ЕРАМ протягом 15 років

Що потрібно?

  • Використовуйте VPN, якщо граєте з української. Для гравців з інших країн VPN необов’язковий.
  • Відкрийте playforukraine.live і нехай він буде відкритим на ваших пристроях, це переповнить веб-сайти та створить величезне навантаження на їх інфраструктуру.
  • Кількість атак набагато вище, коли ви використовуєте робочий стіл. Чим більше ходів – тим нижче опускається російська армія.

 

Додамо, що гра створена львівською командою з 17 людей за 28 годин, зараз це, за їхніми словами, – найлегший спосіб допомогти атакувати сайти ворога.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!