Політична реклама

Львів’яни у Києві вимагають скасувати утилізаційний збір

1712 0
Близько 200 львів'ян сьогодні під станами Верховної Ради України у Києві вимагають скасувати утилізаційний збір на автівки.

Як повідомив Степан Кулька, координатор акції автомобілістів, загалом зібралось півтори тисячі автомобілістів із західних та центральних областей України, пише Експрес.

“Нам сказали, що питання у парламенті будуть розглядати сьогодні після 16.00 години. Чекаємо. Якщо народні депутати не встигнуть, залишимось тут і на завтра”, - наголосив Степан Кулька.

Також учора понад сто автомобілістів влаштували у Львові акцію проти утилізаційного збору. Власники автівок виступили на захист нового законопроекту щодо скасування утилізаційного збору, який мали розглядати у Верховній Раді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!