Львів’яни у соцмережах діляться враженнями від прем’єри драми «Жива»

5710 0
У Львові відбувся прем’єрний показ документальної драми «Жива».
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

Дописи львів’ян, які потрапили на прем’єру стрічки, знятої Тарасом Химичем, свідчать про те, що історія молодої дівчини Анни Попович не залишила їх байдужими.

Справжня героїня, яка стала прототипом для документальної драми, зараз має 91 рік. Вона неодноразово зустрічалася з режисером та дозволила екранізувати свою історію. Львів'яни висловлюють вдячність режиресу за стрічку.

Усі зйомки відбувалися в Горганах – тій частини Карпат, де й сталися події. Сцени допитів знімали в Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів, колишній в'язниці у Львові.

Читайте також: Фільм тижня у Львові: «Жива»

Додамо, саундтрек до фільму створив Сашко Положинський («Був'є»). Пісня «Закохані» була презентована у квітні.

Львів’яни мають змогу переглянути стрічку «Жива» із 24 листопада по 7 грудня у мережі кінотеатрів Планета Кіно.

Нагадаємо, нещодавно Держкіно України скасувало державну реєстрацію та анулювало прокатні посвідчення семи телесеріалів, під час реєстрації яких вказали неправдиві дані у документах. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!