Як львів'яни у соцмережах жартують із негоди

9866 0
Цього року менше жартів про те, що зима прийшла несподівано для комунальників, а все більше про роботу громадського транспорту і заклики розчищати вулиці самотужки.

Львів'яни у соцмережах жартують із негоди. У грудні скаржились, що немає святкового зимового духу у місті через дощову погоду, а у ці дні скаржаться, що вхурделило. 

Читайте також: Спочатку робота, потім шашлик. Як львів’яни організовуються і розчищають сніг

Львівщину накрив циклон, який приніс сильний хуртовину та ожеледь. Міський голова закликає львів'ян залишиться вдома, а також прибирати сніг біля своїх домівок. Він надихнув львів'ян на на силу-силенну жартів, коли разом із чиновниками з Ратуші узявся за лопату. Через велику кількість журналістів, міського голову звинувачували у нещирих намірах, у показовій праці на камеру.  

Пропонуємо пререглянути меми, які ми зібрали із постів у Фейсбук

.

 

Керівник Служби автодоріг Львівщини Олег Береза опублікував жартівливе відео вантажівок, що їдуть засніженою трасою під музикі Вівальді. 

«Останні кілька днів у житті дорожників Львівщини (і не лише) це боротьба зі снігом, вітром, переметами та заторами на деяких дорогах, фейками про сходження лавин в Карпатах та різноманітними неприємними «сюрпризами» від не дуже свідомих водіїв (м’яко кажучи)», - пише він.  

 

 

Нагадаємо, через снігопад у понеділок вранці Львів паралізувало. Через нерозчищені дороги у Львові утворювались затори. Були затримки у русі громадського транспорту. Львів'яни поширювали фото нерозчищених доріг і тротуарів Львова, а також черг на зупинках громадського транспорту. Маршрутки були переповнені і курсували із значним порушенням графіку. Міський голова Садовий вийшов разом із комунальниками і працівниками мерії розчищати місто, однак депутати міськради заявили, що розчищати вулиці слід було завчасно, а не тоді, коли в місті вже колапс, і робити це не заради фото. Також львів'яни почали поширювати фото та слова вдячності для сумлінних двірників, і навіть просили виписати їм премії. Ще у мережах з'явилося багато фото із міських дворів, на яких люди розкопують свої автомобілі і розчищають подвір'я. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!