Політична реклама

Львів'яни в знак єдності поїдуть на велосипедах до Одеси

1672 0
В неділю, 11 травня, о 12.00 від Львівського оперного театру, що на проспекті Свободи, стартує велопробіг єдності. Львів'яни на велосипедах подолають 850 кілометрів до Одеси, аби в такий спосіб ще раз засвідчити, що Україна – єдина.

Щодня велосипедисти долатимуть близько 100 км, йдеться на офіційній сторінці організаторів у Facebook.

Велосипедисти проїдуть Свірж, Бережани, Тернопіль, Гусятин, Кам’янець-Подільський, Отроків, Могилів-Подільський, Крижопіль, Балту, Жовтень і 20 травня о 17:00 фінішують біля Одеського національного академічного театру опери та балету.

«Велопробіг є соціальним, некомерційним проектом, що покликаний сприяти єдності України та українського народу, популяризації екологічного транспорту та здорового способу життя», – йдеться в інформації.

Нагадаємо, що велопробіг «Львів – Одеса» – другий етап серії велопробігів за всеукраїнським маршрутом «Київ – Донецьк–Львів–Одеса–Луганськ».

Організатори закликають доєднуватись до дійства всіх охочих. Із собою потрібно мати все, для автономного тижневого велопоходу. Контакти організаторів та деталі тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!