Львів'яни скасували перекриття вулиці Сахарова через сміття

3919 1
Заплановане перекриття вулиці Сахарова жителями Львова скасували – комунальники прибрали сміття.
Фото: Лідія Конюх

Фото: Лідія Конюх

Через невивезення сміття на вулиці Сахарова, сьогодні львів'яни планували частково перекривати рух транспорту. Проте зранку комунальники його прибрали. Про це повідомляють в спільноті Варта1 у Facebook.

"У зв'язку з жахливою екологічною ситуацією у нашому подвір'ї і бездіяльністю комунальних служб за адресою Сахарова, 60, 58, 58а, 56, 68, 66, 64, 62, а також нижня частина вул. Куликівська (щоб зрозуміли, всі ці адреси + 2 магазини виносять сміття на наше подвір'я), ми оголошуємо акцію непокори", – йдеться у вчорашньому повідомленні.

Читайте також: Сьогодні день жалоби за загиблими в Грибовичах рятувальниками 

Сьогодні вранці комунальники прибрали сміття, тому жителі вулиці Сахарова скасували протест: "Подіяло. Перекриття вулиці Сахарова не буде.. Дякую всім за розуміння. Але це працює. Не знаю чи на довго, але нас визволили зі сміття", – розповідає Лідія Конюх.

Опублікувала Олеся Шеремета

 

 


Читайте також:
31 Травня, 2017 12:50
axab два населених пункти Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO:
[***]s://[***].facebook.com/decentralisation/posts/1568614209839481
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!