Політична реклама

Львів’яни відмовляються від літнього відпочинку на морі

1476 0
Львів’яни масово відмовляються від уже заброньованих туристичних путівок. Частина туристичних фірм можуть опинитися на межі закриття.

Про інформує ZIK.

«Люди масово зверталися до нас із тим, щоб забрати документи і повернути гроші – це при тому, що уже було відкрито шенгенські візи, заброньовано готелі і транспорт», - розповідає директор туристичної компанії Юлія Рибців.

Експерти прогнозують, що туристичні фірми, що займаються лише продажем путівок, можуть опинитися на межі закриття. Через брак коштів та фінансову невпевненість львів’яни не готові витрачати гроші на відпочинок.

«Порівняно з минулими роками тенденція бронювання путівок на літо набагато слабша. Це стосується навіть популярних Болгарії, Хорватії.  Ситуація із продажем турів на море дуже складна», - констатує заступник директора туристичної фірми Павло Ковалишин.

Утім якщо на путівки за кордон є бодай невеликий попит, то щодо поїздок у Крим до туристичних агенцій узагалі ніхто не звертається.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!