Політична реклама

Львів'яни відмовилися від російських продуктів і косметики

1937 0
Після оголошення активістами в Україні бойкоту російських товарів, у магазинах залежуються на полицях деякі види хімії і чаю.

Про це розповіла співробітниця комерційного відділу одного з супермаркетів Валерія Ловцова, повідомляє Gazeta.ua.

"Також майже не продається чай Lipton і батончики Mars. Але їх і до бойкоту погано купляли. Продажі інших товарів упали суттєво", - додала вона.

За її словами, до бойкоту активно долучилися жінки.

"Майже не продаються креми "Бархатные ручки" і "Сто рецептов красоты", шампуні Dove і Fructis, дитяча косметика серії "Ушастий нянь" і памперси Huggies. Серйозно впали продажі косметики Faberlic", - зізначила Ловцова.

Вона наголосила, що більшість порошків і шампунів зараз виготовляються у Росії.

"Пробували продавати їх із заниженою на 3-5 гривень ціною. Тепер робимо 50% знижки на другий шампунь чи порошок. Але особливого результату не помітили", - зазналася Ловцова.

Ще у лютому серйозно впали продажі спиртного, каже вона.

"Якщо раніше продажі спиртного становили 20-22% виручки, то зараз це не більше 8-9%. Українці стали менше пити під час революції. А от продажі цигарок виросли. У березні серйозно впали продажі горілки "Зеленая марка" і російського пива", - запевнила працівник супермакету.

Деякі магазини косметики навіть на півціни здешевили усю групу російських товарів.

"Перед Великоднем хочемо за рахунок такої акції збільшити виручку. Віддаємо за півціни другий товар у чеку. Спустили ціни на зубні пасти "Лесной бальзам" і "Новый жемчуг", шампуні Dove, Syoss, Garnier і Fructis, фарби для волосся Palette і Londa, російські порошки, освіжувачі повітря і кондиціонери для білизни", - розповіла консультант Вікторія.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!