Львів'яни влаштували пікет під мерією через недобросовісного забудовника

6338 0
Під Ратушу з плакатами прийшли декілька десятків активних людей, які вклали гроші у житло, яке обіцяла звести компанія «Львівська Мрія».
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні під стінами Львівської мерії влаштували пікет люди, які вклали гроші у будівництво житлового комплексу «Львівська Мрія». Компанія мала збудувати житло на вулицях Володимира Великого та Княгині Ольги у Львові. Люди хочуть, щоб їм повернули кошти.

Читайте також: Львівська прокуратура повідомила про підозру пам'яткоохоронцю Василю Петрику

«Чотири роки обіцяють побудувати будинок, але нічого не зробили. Спочатку будували на Княгині Ольги, потім на Володимира Великого, згодом суди тривали 2 роки, бо і по вул. Володимира Великого також нічого не збудували. «Львівська Мрія» суд виграла і продала комусь будівництво. Я вклала дуже великі гроші, бо спершу купила одну квартиру, а потім ще одну взяла», – розповіла у коментарі Тvoemisto.tv пані Галина.

Люди сподіваються, що мерія зможе вплинути на недобросовісного забудовника і він поверне гроші, що їх вклали у будівництво львів'яни.

За даними аналітичної системи YouContro, cпіввласником компанії «Львівська Мрія» є Андрій Борисов, син Олега Борисова, ексзаступника керівника квартирно-експлуатаційного управління Міноборони.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!