Політична реклама

Львів'яни влаштують рейди по маршрутках

1459 0
У Львові створено громадський рух "За якісний транспорт".

Учасники руху буде вживати всіх заходів відповідно до чинного законодавства з метою покращення якості послуг, - повідомляють активісти у Facebook.

Активісти руху запрошують всіх охочих, кому небайдужа якість пасажирських перевезень, приєднуватися.  Щоб долучитися до Руху, фому можна заповнити на сторінці:http://vk.com/event68745199.

"Зараз ми розпочинаємо систематисні рейди по маршрутках Львова. Запрошуємо всіх долучитись до формування руху", - йдеться в повідомлені. 

"Ми ставимо за мету дотримання перевізниками транспортного законодавства, договорів про організацію перевезень на автобусних маршрутах. Це стосується насамперед безпеки в громадському транспорті, виконання автобусами всіх рейсів відповідно до паспортів маршутів, ввічливе ставлення водіїв до пасажирів, належний технічний та санітарний стан автобусів, облаштування зупинок громадського транспорту", - розповідають активісти.

Нагадаємо, завтра у Львові проведуть громадські слухання з приводу підвищення тарифу на прохзд  у маршрутках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!