Львів'яни вперше виступили на головній сцені Alfa Jazz Fest

2758 0
Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів вийшов на сцену ім. Едді Рознера разом з Авішаєм Коеном.
фото: styler.rbc.ua

фото: styler.rbc.ua

У суботу, 24 червня, на головному концертному майданчику фестивалю вперше з’явилися львівські виконавці. Оркестр INSO-Львів отримав новий джазовий досвід у співпраці з ізраїльським бас-гітаристом Авішаєм Коеном, для якого це вже третій виступ на Alfa Jazz Fest.

Читайте також: Спільнота без перегородок. Чому львів’яни обирають роботу в коворкінгу

Академічний оркестр INSO-Львів заснований 1998 року. Його художній керівник – легендарний композитор Мирослав Скорик. Диригентом під час виступу з Коеном став Крістіан Шуман.

Публіка фестивалю зустріла співпрацю ізраїльського джаз-виконавця з українським оркестром тепло та емоційно. Щоб продовжити виступ, Авішаю Коену довелося кілька разів просити глядачів сісти на свої місця та припинити аплодувати.

До цього українці на головній сцені Alfa Jazz Fest виступали лише один раз. Минулого року на День Конституції Джамала представила свою програму The Soul of Jamala. Раніше ж хедлайнерами фестивалю ставали лише закордонні зірки джазу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!