Львів'яни вшановують пам’ять жертв терактів у Бельгії. Як долучитися?

1860 0
Сьогодні, 22 березня, львів'яни вшановують загиблих під час терактів у Брюсселі. Запалені свічки та квіти небайдужі мешканці приносять до Почесного Консульства Бельгії.
фото: dailylviv.com, www.dovidka.org

фото: dailylviv.com, www.dovidka.org

Сьогодні поблизу будівлі Почесного Консульства Бельгії львів'яни кладуть квіти та запалюють свічки, аби вшанувати пам'ять жертв терактів, які відбулися нині в столиці цієї країни. Усі, хто бажає також висловити свої співчуття, можуть приходити до приміщення Консульства, що за адресою: вулиця Івана Франка, 14.

Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, у Брюсселі сталося 4 вибухи: два одночасні в аеропорту та два на різних станціях метро. Прокуратура Бельгії підтвердила лише 3 вибухи: два в аеропорту Брюсселя й один у метро. За неофіційним даними, в аеропорту загинули 13 осіб, поранено – 35, а біля станції метро Мальбек – загинули щонайменше 15 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!