Львів'яни вшанували пам'ять Степана Бандери. Фото

2895 0
Учора, 1-го січня, була 108-ма річниця з дня народження голови Проводу ОУН та Героя України – Степана Бандери. У Львові цю дату відсвяткували покладанням квітів, віче та смолоскиповою ходою, щоб вшанувати пам'ять видатного політичного діяча.
Фото: Євген Кравс

Фото: Євген Кравс

Заходи розпочалися з покладання квітів до пам'ятника Степану Бандері на площі Кропивницького. Керівництво міста й області та громадськість вшанували пам'ять Провідника ОУН спільною молитвою.

Згодом відбулося віче біля монумента герою. Крім того, хор «Золоті літа» виконав марш українських націоналістів «Зродились ми великої години».

Увечері львівські націоналісти та небайдужі зібралися для традиційної смолоскипової ходи центральними вулицями міста – від пам’ятника В'ячеславу Чорноволу до пам’ятника Степанові Бандері. У марші взяло участь майже тисяча львів'ян,   свідчить відомий львівський фотокореспондент Євген Кравс. На завершення заходу провели вогняний флеш-моб «Слава героям!»

Фото: Євген Кравс

 

Опублікувала Людмила Рубцова

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!