Політична реклама

Львів`яни вважають небезпечним пішохідний перехід біля Стрийського парку

1613 0
Львів’яни, які мешкають на вулиці Стрийській, вважають, що пішохідний перехід, який знаходиться на перехресті вулиць Стрийської і Гвардійської, є небезпечним для пішоходів.

Перехід знаходиться на повороті, і автомобілі, що рухаються в напрямку центру з великою швидкістю, можуть не побачити  пішоходів на цій зебрі, - коментує львів’янин.

Люди вважають, що вирішенням цієї проблеми може стати або встановлення світлофору, або перенесення пішохідного переходу на інший відрізок шляху.

Заступник голови Галицької райадміністрації Андрій Зозуля розповів, що до них не надходило жодних скарг, тому ніяких дій і не було, а у разі скарги мешканців буде створено комісію, яка з’ясовуватиме, як вирішити цю проблему.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!