Львів’яни вибороли 6 медалей на чемпіонаті України з кросу

724 0
В Ужгороді завершився чемпіонат України з кросу серед різних вікових груп.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Легкоатлети з Львівщини увійшли в ТОП-6 найкращих на чемпіонаті України з кросу, що проводився в Ужгороді.

Джерело: Пресслужба ЛОДА

Для участі у змаганнях зі Львівщини поїхали 14 спортсменів – їм вдалось здобути 6 медалей.

Студентка Львівського фахового коледжу спорту, Дитячо-юнацької спортивної школи імені Олексія Дем’янюка та ФСТ «Динамо» Уляна Рачинська стала кращою серед юніорок. Вона змагалася на дистанції 4 км та фінішувала з результатом 15.05.

Читайте також: Львів’яни вибороли чотири срібні медалі на чемпіонаті світу

Срібну нагороду серед дорослих вдалося вибороти атлету Львівської школи вищої спортивної майстерності та ФСТ «Динамо» Роману Ростикусу. Він біг на дистанції 2 км та фінішував з результатом 6.19.

Ще одну нагороду здобула Христина Славич – вихованка Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Веслярик» та студентка Львівського державного університету фізичної культури Івана Боберського. Дівчина серед дівчат до 18 років на дистанції 2 км з результатом 7.42.

Студент «Львівської Політехніки» та ФСТ «Динамо» Павло Мукан змагався на дистанції 6 км і виборов срібло з результатом 19.55. Бронзову медаль для Львівщини привезла Юлія Григорєва. Дівчина є студенткою Львівського державного університету фізичної культури Івана Боберського, Дитячо-юнацької спортивної школи імені Олексія Дем’янюка та ФСТ «Динамо». Вона виступала серед молоді на дистанції 2 км та виборола медаль з результатом 7.51.

Нагадаємо, що львів‘янка Анна Ващишин виборола першу для збірної України медаль на чемпіонаті світу з карате, який днями триває в Туреччині. 22-річна спортсменка здобула бронзу серед кадетів у ваговій категорії до 47 кг. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!