Львів’янин виборов ще одну медаль на Кубку світу у США

685 0
Павло Баль та Василь Кравчук здобули медалі з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.
Фото: Управління молоді та спорту

Фото: Управління молоді та спорту

Львів’янин Павло Баль став бронзовим призером у лижній гонці на 20 км. Це сталося в фінальний день змагань на Кубку світу у США (Мідвей, Юта). Також у цій дисципліні фінішував на сьомому місці ще один представник Львівщини Василь Кравчук.

Джерело: управління спорту ЛМР

Загалом Павло Баль та Василь Кравчук здобули по дві медалі на фінальному етапі Кубка світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату:

  • Василь Кравчук – «бронза» у біатлоні на 12,5 км та «срібло» у біатлоні на 7,5 км;
  • Павло Баль – «срібло» у біатлоні на 7,5 км та «бронза» у лижній гонці на 20 км.

 

Читайте також: Львівський важкоатлет переміг на Кубку України

Нагадаємо, нещодавно Павло Баль та Василь Кравчук здобули срібні медалі на Кубку світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!