Львів‘яни вибороли три медалі на чемпіонаті світу зі скандинавської ходьби

1119 0
За медалі у різних вікових категоріях та на різних дистанціях тут позмагались понад пів тисячі найкращих спортсменів з усього світу.
фото: управління молоді і спорту лова

фото: управління молоді і спорту лова

Багаторазова призерка та переможниця міжнародних змагань, викладачка Національного університету «Львівська Політехніка» Оксана Заліско стала першою на чемпіонат світу зі скандинавської ходьби в категорії 60-69 років. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА.

Серед чоловіків у цій віковій категорії найкращим став Микола Кулинич – він завідувач господарства Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Окрім цього, віцечемпіонкою у категорії 30-39 років стала Ірина Олійник – заступниця директора Львівського обласного центру «Спорт для всіх». 

Читайте також: Львів'янин встановив світовий рекорд з кульової стрільби

Додамо, що чемпіонат завершився вчора, 19 червня. За медалі у різних вікових категоріях та на різних дистанціях тут позмагались понад пів тисячі найкращих спортсменів з усього світу. 

Нагадаємо, напередодні команда українських майстринь кульової стрільби у складі Анастасії Німець з Львівщини, Олени Костевич з Чернігівщини та Оксани Ковальчук з Рівненщини здобули золото Кубка світу. У фіналі українки обійшли представницю Таїланду.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!