Львів'яни вимагають графіки вимкнення світла

5492 1
У Львові другий день хаотично зникає світло по всьому місту. Це, мовляв, пов’язано з впровадженням аварійних графіків, які покликані привести в баланс енергосистему у тих районах міста, де споживання електроенергії перевищує норму.
Фото: micto.cz

Фото: micto.cz

Львів'яни обурюються у соцмережах, що на «гарячу лінію» неможливо додзвонитись, натомість у них виникають проблеми з побутовою технікою та ліфтами. Частина львів'ян з розумінням ставиться до ситуації і каже, що готова потерпіти, однак вимагає оприлюднити графіки вимкнень заздалегідь. Особливо на цьому наполягають молоді мами, які відчувають труднощі, піднімаючись з колясками по сходах.

Читайте також: У Львові продовжують вимикати світло: що робити і куди звертатись?

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» пояснюють, що оскільки електроенергію вимикають по спецрозпорядженню диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК «Укренерго», проінформувати заздалегідь про час відімкнення неможливо.

Що ще думають львів'яни з цього приводу Tvoemisto.tv запитало на вулицях міста.

Tvoemisto.tv слідкує за розвитком ситуації і оприлюднюватиме усю наявну з цього приводу інформацію.

Читайте також: Чому і коли у Львові вимикатимуть світло?


Читайте також:
3 Грудня, 2014 18:35
qwer Менше закордон продавати треба
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!