Львів’яни вимагають очистити Піскові озера та водойму на Симоненка

3384 1
Для того, аби петицію розглянули на одному з пленарних засідань депутати ЛМР, їй необхідно зібрати щонайменше 500 підписів.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У Львові зареєстрували одразу дві петицію про очищення міських озер. Йдеться про Алтайські озера та озеро на вул. Симоненка. Відповідні звернення опублікували на сайті Єдиної системи місцевих петиції.

Читайте також: Львів'яни вимагають прибрати парковку біля готелю Львів 

Автор першої, яку зареєстрували 15 серпня, Олексій Столяров просить ліквідувати скидання відходів у водойму, а також провести очищення та углиблення озер.

«Стан Алтайських озер, що на вул. Коновальця, є загрозливим. Декілька років робили невдалі спроби і марно витрачали кошти на очищення та облаштування берегу. На сьогодні, судячи з запаху та помутніння води, відбувається скидання відходів в одне з озер. Потрібно це ліквідувати, провести очищення та углиблення озер, модернізувати дамбу для налагодження протоку води, облаштувати берегову лінію», — каже він.  

Натомість Олена Логінова, авторка іншої петиції, вимагає очистити дно озера, що на вул. Симоненка, оскільки воно дуже заросле. Звернення зареєстрували 9 серпня, і станом на зараз вона має 85 підписів.

Читайте також: Мандрівка львівськими озерами

Додамо, що для того, аби петицію розглянули на одному з пленарних засідань депутати ЛМР, їй необхідно зібрали щонайменше 500 підписів.



Читайте також:
21 Серпня, 2019 13:50
1 І нехай перевірять гадюшник "Касіопея", і готель біля нього...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!