Львів’яни вирішуватимуть долю Парку культури. Як долучитися

2864 0
Триває збір ідей щодо розвитку Парку культури. А вже цими вихідними спеціалістів та активних мешканців запрошують до безпосереднього розроблення проекту розвитку парку.

На воркшоп 30-31 травня вже зареєструвалися близько півсотні учасників. Здебільшого це спеціалісти у сфері архітектури, дизайну, дендрології та активні мешканці міста.

Серед пропозицій: встановити безпечні ігрові майданчики, відновити кінотеатр «Дружба» та Зелений театр, облаштувати собачий майданчик, організувати дозвілля старших людей тощо.

Читайте також: У Львові оберуть найкращий ресторан

«Вважаю,якщо місто має такий красивий зелений куточок його варто облагородити,щоб мешканці та гості міста мали бажання проводити там свій вільний час. Парк – це місце де можна сховатися від міської метушні. По-перше, там має бути чисто, по-друге, мають бути зручні МАФи, доріжки тощо», – поділилася ідеями архітектор Христина.

Зареєструватися на воркшоп можна заповнивши анкету. Свої ідеї щодо розвитку парку організатори пропонують висловлювати тут. Деталі на сайті парку та у соцмережах

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!