Львів’яни вирушають у пішу прощу: перекриватимуть рух

2853 0
Сьогодні, 15 травня, із нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці розпочинається ХХІІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів». За шляхом маршруту прочан перекриватимуть рух.
фото: dyvensvit.org, dailylviv.com, vidido.ua

фото: dyvensvit.org, dailylviv.com, vidido.ua

Сьогодні о 7:00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка) розпочалася цьогорічна проща. Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 9:00.

У Львові за маршрутом руху прочан тимчасово перекриватимуть вулиці Винниченка та Личаківську. Далі колона рухатиметься через Винники.

Читайте також: Львів’ян запрошують на прощу до Унева

Дорога прочан пролягатиме через Львів – Лисиничі – Винники – Соснівку – Городиславичі – Романів – Ганачіївку – Затемне – Коросно – Сивогори – Унів.

Раніше організатори повідомляли: для усіх, хто з певних причин не зможе вирушити з паломниками в п’ятницю зранку, Комісія у справах молоді ЛА організовує автобуси, що будуть курсувати в суботу зранку в Романів, в суботу ввечері в Унів та в неділю зранку, щоб можна потрапити на Архиєрейську Літургію. Усі деталі щодо цього за телефоном 0974732782. Контактний телефон: 0963803065 – Олег.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!