Політична реклама

Львів'яни вже можуть придбати електронні квитки на "Ніч у Львові"

1407 0
Придбати квитки онлайн на фестиваль «Ніч у Львові» та спланувати індивідуальну програму нічних екскурсій можна на офіційному туристичному порталі міста.

На сайті lviv.travel відкрили продаж електронних квитків на фестиваль «Ніч у Львові», інформує прес-служба Львівської міськради. Кожен охочий може сформувати індивідуальний план екскурсій та придбати квитки через мережу інтернет.

«Квитки на фестиваль можна придбати онлайн на сайті lvivtravel. Такі квитки стають дедалі популярнішими і ми плануємо в майбутньому поступово вводити їх в музеях та в інших туристичних закладах», - зазначила Марта Іванишин, начальник відділу промоції міста

Нагадаємо, безкоштовними атракціями листопадового фестивалю «Ніч у Львові» будуть дійства у Домініканському соборі,  у палаці Потоцьких, відбудуться нічні екскурсії вулицями міста, екскурсії у кабінет міського голови, покази колекцій одягу, тощо.

Детальну програму заходів можна дізнатись на сайті lviv.travel http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2285/nich-u-lvovi-listopad


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!