Політична реклама

Львів'яни вже можуть придбати квитки на авіарейс до Тель-Авіва

1638 0
Сьогодні, 27 листопада, «Візз Ейр Україна» оголосила про відкриття нового рейсу зі своєї бази у Львові з 1 травня 2014 року.

Новий рейс стане прямим авіасполученням між Львовом та столицею Ізраїлю, містом Тель-Авів, і буде виконуватись на новому літаку Airbus A320 тричі на тиждень.

У цілому за перший рік роботи на цьому маршруті пасажирам буде запропоновано понад 56 тис. місць, повідомили у компанії. Рейси планують здійснювати по вівторках, четвергах та суботах.

Таким чином, з нової бази «Візз Ейр Україна», яку авіакомпанія відкриває у Львові 30 квітня 2014 року, один літак Airbus A320 виконуватиме 9 рейсів до 5 країн світу. Квитки на новий напрямок зі Львова вже у продажу на сайті wizzair.com за ціною від 419 грн (в один бік, з урахуванням усіх податків та зборів).

«Нещодавно ми оголосили про відкриття 30 квітня 2014 р. третьої бази «Візз Ейр Україна» - у Львові. А вже сьогодні з радістю ділимось новиною про ще один рейс, який буде виконуватись із цієї бази. Тепер тричі на тиждень наші львівські пасажири зможуть насолодитися прямим сполученням із Тель-Авівом, а ізраїльські мандрівники – відвідати українське місто. Квитки за ціною від 419 грн вже у продажу на сайті wizzair.com», - зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!