Політична реклама

Львів'яни вже можуть знімати більшу суму у банкоматах

1369 0
Банк також пiдвищив кредитнi лiмiти i планує зовсiм зняти обмеження в найближчi днi.

Ситуацiя на ринку стабілізовується,відтак  ПриватБанк знову пiдвищив лiмiти на грошовi операцiї, повідомляє прес-служба банку.

Наразі клієнти можуть знiмати до 1500 грн. на день особистих коштiв, до 800 грн. на день – кредитних, без обмежень розраховуватися власними коштами в магазинах. Повна iнформацiя про поточнi лiмiти весь час оновлюється на спецiальнiй iнтернет-сторiнцi.

Тимчасовi обмеження операцiй в банкоматах i з кредитними лiмiтами були встановленi 1 березня, i їх щодня переглядають у бiк збiльшення. Нагадуємо, що в касах вiддiлень знiмати власнi кошти клiєнти можуть без обмеження. Також без особливих обмежень можна користуватися власними коштами для здiйснення покупок у магазинах, безготiвкових платежiв i грошових переказiв.

Нагадаємо, як інформувало Твоє місто, раніше у «ПриватБанку» виникли проблеми з розрахунками безготівкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!