Львів'яни вже від завтра зможуть користуватись 3G-інтернетом

11045 8
Мобільний оператор "МТС-Україна" виводить на ринок перший тариф на послугу 3G для масового сегменту. Про це йдеться в повідомленні компанії.
today.mts.com.ua

today.mts.com.ua

Найдешевший 3G-тариф (по 50 грн на місяць) буде доступний лише у Львові. В інших областях така послуга коштуватиме 70-90 грн. 

Згідно з інформацією компанії, послуга "3G Безліміт" для масового сегменту буде доступна з 13 березня абонентам лінійок тарифів "Смартфон" і "Планшет". Її вартість послуги коливається від 50 до 90 грн в місяць.

У загальній складності 3G буде доступно в чотирьох тарифах: "Смартфон 0,25" (50 грн), "Смартфон 0,50" (90 грн), "Смартфон" (90 грн) і "Планшет" (70 грн).

Нагадаємо, що в січні МТС уклала угоду з компанією "Трімоб" про національний роумінг, що дозволило їй користуватися 3G (UMTS) мережею партнера в інтересах своїх клієнтів.

"Нова послуга з цією ж вартістю буде актуальна і для нашої власної мережі, у міру її запуску. Тобто абоненти, які замовляють цю послугу, зможуть потім користуватися будь доступною 3G-мережею - хоч  "Трімоб", хоч МТС 3G ", - уточнила ЕП прес-секретар МТС Вікторія Павловська, повідомляє Економічна правда

Нагадаємо, що МТС наприкінці лютого виграла у тендері з видачі 3G-ліцензій. У загальній складності розігрувалося три лоти. Дві інших ліцензії дісталися "Київстару" і life :).

 

 


Читайте також:
20 Березня, 2015 10:05
Василь Цей 3G інтернет МТС дає за домогою ТриМоб. Свою мережу вони ще не збудували. (ліцензію тільки недавно отримали).
3G інтернетом у Львові користуюсь з 2007 року за допомогою того самого ТриМоб, колишній Утел. (правда з рекламою в них дуже погано, тому про них мало хто чув)
З попередніми коментарями погоджуююсь:
МТС - 100% москалі,
Київстар - 50/50 з європейцями,
Астеліт - 49/51 - Ахметов/Turkcell (Turkcell скоро може повністю стати російським)
ТриМоб - Ахметов.
Це тільки GSM оператори, а ще є CDMA......
20 Березня, 2015 10:05
Василь Цей 3G інтернет МТС дає за домогою ТриМоб. Свою мережу вони ще збудували. (ліцензію тільки недавно отримали).
3G інтернетом у Львові користуюсь з 2007 року за допомогою того самого ТриМоб, колишній Утел. (правда з рекламою в них дуже погано, тому про них мало хто чув)
З попередніми коментарями погоджуююсь:
МТС - 100% москалі,
Київстар - 50/50 з європейцями,
Астеліт - 49/51 - Ахметов/Turkcell (Turkcell скоро може повністю стати російським)
ТриМоб - Ахметов.
Це тільки GSM оператори, а ще є CDMA......
18 Березня, 2015 23:01
Baz Доброго дня! не спішіть тішитись... почитайте уважно що за безлімітний інтернет і на якій 3Г швидкості з сайта мтс :
Швидкісний Мобільний Інтернет - до 7,2 Мбіт/сек*, а в подальшому до 42 Мбіт/сек!
3G покриття в усіх обласних центрах країни та великих містах!
Використання усіх можливостей швидкісного безлімітного 3G Інтернету без зміни номеру, SIM-картки або тарифів!
А В КІНЦІ ДРІБНИМ ШРИФТОМ
після використання 2500 мб на 30 днів, швидкість доступу до мережі пакетної передачі даних знижується до 150 кбіт/с
17 Березня, 2015 08:50
Хмельницький Відповідь для "дуже розумного-ої" Бульби:
По перше не з Хмельницька, а з Хмельницького, бо моє місто не Хмельницьк, а Хмельницький так, щоб ти краще запам'ятав, то був гетьман Богдан Хмельницький, а не Богдан Хмельницьк (прохання передати це таким ж розумним як і ти).
По друге власниками Київстару на 100% не є москалі (на відміну від МТС). Там майже 50/50 з європейцями [***]://uk.m.wikipedia.org/wiki/Київстар (це також заруби на носі і не позор мене), а це вже краще аніж якась типу "європейська прокладка", яку придумав МТС через яку відбувається 100% вплив на даного оператора в Україні
І по третє можеш спокійно перейти на лайф. Власниками контрольного пакету є турки, а все інше Ахметова. Також погана людина, але єдиний оператор контрольним пакетом акцій якого управляють не москалі, а відповідно при поповненні рахунку ти розумієш, що за ці гроші не виготовлять кулю, яка тебе ж потім вб'є нахир
Бульба я розумію твоє обуренн, я бо ти є абонентом МТС і нічого не хочеш робити, щоб позбутись цього статусу, а лише пишеш не грамотні коментарі. Але час розставить крапки над "і" і ти зрозумієш це коли будеш сидіти в окопі під Донецьком....
13 Березня, 2015 01:11
Бульба Патрійоту з Хмельницька. А те, що Київстар москальський (власник - група "Вимпєлком") - то нічого? Хмельницьк ним теж не користується?:) Власником "МТС Україна" до речі недавно стала якась компанія з Голландії, навіть, якщо там і зберігся вплив рос. акціонерів, то дивіденди українське МТС тепер буде платити в Європі. За чутками, наче вони збираються зовсім бренд поміняти. А загалом - треба думати егоїстично. Якщо російський капітал тікає з Росії через санкції, нехай перетікає в Україну і працює на нас. Просто треба правильні закони прийняти і контроль забезпечити, щоби компанії реєстрували в Україні, підпадали під наші закони. Про те чомусь ніхто не думає, але найбільший облом для Х...ла буде, коли він побачить, як гроші, які покинули Рашу, працюють на Україну.
12 Березня, 2015 21:39
Ок А те що Львів'яни могли користуватись 3g вже 2чи3 роки в утелі(тримоб) то ніхто не знає. Головне заголовок гарний написати
12 Березня, 2015 21:38
Хмельницький Якщо взяти до уваги хто найбільше заплатив грошей за ліцензії то мені здається що виграв лайф. А саме МТС програла лайфу в боротьбі за 1 лот. А 2 лот їй дістався просто так....
І до уваги шановних львів'ян, які чи не найбільше виступають за бойкот російських товарів нагадую, що МТС це 100% російська компанія і відповідно поповнюючи рахунок даного оператора ви спонсоруєте країну-агресора, яка вбиває ваших земляків - хлопців зі Львова!!!! Тому, якщо ви дійсно патріоти, а не популяризуєте своє місто з домопогою фейкових бойкотів, перестаньте користуватись послугами даного опера. Візьміть приклад з "москальської" Хмельниччини де абонентів МТС залишилось ну аж три чоловіка....
Слава Украіні та її справжнім патріотам!!!!
12 Березня, 2015 16:42
Maks "Нагадаємо, що МТС наприкінці лютого виграла у тендері з видачі 3G-ліцензій. У загальній складності розігрувалося три лоти. Дві інших ліцензії дісталися "Київстару" і life :)"
Якщо взяти до уваги, що три лоти продавалися трьом провайдерам - то я хочу привітати МТС з неймовірною перемогою :P
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!