Політична реклама

Львів'яни які постраждали від аварії на ЧАЕС отримають грошову допомогу

1285 0
Львівська міська рада виплатить одноразову матеріальну допомогу з міського бюджету для 1,5 тис. львів’ян з числа постраждалих від аварії на ЧАЕС на загальну суму 374,3 тис. грн.

Виплату проводитиме управління соціального захисту Львівської міськради, відповідно до розпорядження міського голови, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Так, кошти отримають:

·               733 особи, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (категорія 1), в розмірі по 300 грн. кожному;

·               754 особи, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (категорія 2), впродовж 1986 року, в розмірі по 200 грн. кожному.

·               18 осіб, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (категорія 3), впродовж 1986 року, в розмірі по 200 грн. кожному.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!