Політична реклама

Львів’яни з червня платитимуть по 2 гривні у трамваях

2454 0
Тариф на проїзд у міському електротранспорті у Львові зросте з 1 червня. Загальний квиток коштуватиме 2 грн, пільговий – 1 грн.

Сьогодні, 7 травня, у Львівській міській раді пройшли громадські слухання з цього питання. Наступним кроком має бути розгляд і затвердження нового тарифу виконавчим комітетом Львівської міської ради.

«Ціни не зростуть суттєво. На 50 копійок (до 2 грн) подорожчає загальний квиток, на 25 копійок (до 1 грн) – пільговий. Але ми не піднімаємо ціни на всі квитки – місячний проїзний квиток не подорожчає. Ми свідомо йдемо на це, аби люди звикали до них», – розповів tvoemisto.tv в. о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Відтак, місячні проїзні картки надалі коштуватимуть так: 70 грн – повна ціна на проїзд у трамваї чи тролейбусі, 100 грн – повна ціна на проїзд у трамваї та тролейбусі, 35 грн – пільгова ціна на проїзд у трамваї чи тролейбусі, 50 грн – пільгова ціна на проїзд у трамваї і тролейбусі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!