Львів'яни заборгували 18 мільйонів гривень за вивезення сміття

1718 0
Перевізники можуть перестати вивозити сміття у боржників.
Photo by Jasmin Sessler on Unsplash

Photo by Jasmin Sessler on Unsplash

Львів’яни заборгували 18 млн грн за вивезення сміття, без нарахувань за липень. Якщо мешканці не розрахуються за утилізоване сміття, полігони можуть перестати приймати відходи на захоронення або ж перевізники перестануть вивозити сміття у боржників. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак.

Читайте також: Як сортування сміття стає нормою. Три львівські історії успіху

«Боргують ЛКП/управлінські компанії, ОСББ/ЖБК, бюджетні установи, юридичні особи і ФОПи, приватний сектор. Тобто вони всі разом накопичили таку суму боргу. Дивує, що великі суми заборгованостей мають ОСББ. Також звертаю увагу, що транспортування сміття на полігони на далекі відстані компенсується з міського бюджету»,  – повідомив Сергій Бабак.

Читайте також: За час карантину на Львівщині побільшало пластикового сміття

За інформацією від перевізників сміття, серед найбільших боржників: «ОСББ Зелена, 69а», «ОСББ Радість, 10», УК «Новий Львів», ОСББ «Новий Львів», ОСББ «Квартал на Головацького», ЖБК-44, ОСББ «Васильченка, 14», ОСББ «Добробут-Львів», ОСББ «Порічкова, 15», ОСББ «Тичини, 21», ОСББ «Кравченко, 8», ЖБК-48, ОСББ «Соняшне». А також ТзОВ «Крейзі Таун», ТзОВ «Сцена № 3», ТОВ «Приватні австрійські інвестиції», ТзОВ «ЛДБК Житлоексплуатація», ТОВ «Львівпаб», ТОВ «ЛПГ», ТОВ «НТОН», ТзОВ «Управком» та ін.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!