Львів'ян запрошують долучитись до озеленення міста

4184 0
У місті створили спеціальний штаб, який координуватиме роботу з озеленення. Частину коштів нададуть з бюджету, частину профінансують спонсори та благодійники. Закликають долучатись і львів'ян.
фото: kiev.ua

фото: kiev.ua

«Ми плануємо висадити багато дерев за весну та осінь. І не тільки коштом міста, але й залучаючи благодійників, бізнесменів. Навесні плануємо посадити 2 700 дерев», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: 10 громадських просторів, які з'являться у Львові цьогоріч. Візуалізація 

Нагадаємо, у Львові створено спеціальний штаб із озеленення міста на базі управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради. Штаб повинен стати своєрідною платформою, яка об’єднає владу, громадські організації, благодійників та небайдужих містян задля покращення благоустрою та озеленення міста. Адже, окрім запланованої бюджетом розвитку міста висадки дерев, працівники управління опрацювали та узагальнили інформацію щодо видового та кількісного складу зелених насаджень, які б могли висадити на підпорядкованій території у 2017-му році мешканці та підприємства за власні кошти, із зазначенням місця їхньої висадки.

Як повідомили в управлінні екології та ландшафтного планування, до штабу вже зголосилось два спонсори, які готові за власний кошт висадити в місті дерева та кущі, – інформують у прес-службі ЛМР.

Звернутись у штаб можна за телефонами 297-59-82, 067 67 24 572, контактна особа – Маріанна Гавришко.
Телефонувати в робочі дні з 9:00 до 18:00.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!