Львів’янам пропонують вивчати німецьку мову онлайн

2382 0
«Портал Європа» запустив безкоштовний електронний курс з вивчення німецької мови для українців. Про це повідомляють в прес-службі порталу.
фото: bestiya.net

фото: bestiya.net

Курс складається з кільканадцяти уроків, які автоматично відправляються на електронну скриньку зареєстрованого користувача кожні декілька днів. Навчання є безкоштовним і зосереджено в основному на пояснені граматичних особливостей німецької мови. Окрім цього, на сайті також розміщені поради щодо самостійного вивчення німецької лексики.

Читайте також: Топ-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

За словами авторки курсу Інни Павлової, у наш час німецька мова – це мова можливостей. Кожна людина, яка володіє англійською мовою, так само повинна намагатися володіти німецькою, особливо коли вона прагне досягнути великих результатів у своїй кар’єрі, адже німецька мова відкриває океан можливостей. Додатком до курсу є статті про Австрію, метою яких – зацікавлення курсантів цією найближчою Україні німецькомовною країною.

Зареєструватися на е-курс німецької мови можна тут.

Раніше портал «Порт Європа» відкрив безкоштовний е-курс польської мови для українців, а також безкоштовний курс білоруської мови, створений у вигляді солідарності з білоруськомовними учасниками Майдану і АТО.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!