Львів’яни запустили перший україномовний додаток для медитацій та саморозвитку

3771 0
Версія для IOS має з’явитися ще до Нового року, а версія для Android уже доступна.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Львів’яни Надія Рогозіна та Андрій Браницький представили перший україномовний додаток для медитацій та саморозвитку Svitlo, де зібрали різноманітні світові практики, що спеціально переклали та озвучили українською.

Надія Рогозіна – тренерка із саморозвитку, коуч. Вона розповідає, що ідея додатку виникла давно, але її зупиняли поради людей, які казали, що українською мовою його робити немає сенсу.

«Мовляв, із економічної точки зору краще орієнтуватися на російськомовну аудиторію. Але мій власний тренерський досвід показав, що українці спраглі до такої інформації зрозумілою, комфортною для них мовою», – розповідає Надія Рогозіна у коментарі Tvoemisto.tv.

Читайте також: У Львові створили перший мобільний спортивний додаток

Тож у червні Надія Рогозіна та Андрій Браницький взялись за проєктування. На створення та тестування версії для Android пішло приблизно 4,5 місяці. Вже тиждень, як додаток доступний на Google Play і у нього з’явились українські користувачі в Італії, Іспанії, Польщі, ОАЕ та США. Користуватись додатком просто – потрібно уважно слухати запис та виконувати дії, про які там йдеться.

Svitlo, говорить Надія Рогозіна, допомагає побороти негативні установки та обмежуючі переконання, почати більше любити та цінувати себе, відновити впевненість та віру у власний успіх, подолати конфліктні ситуації та відновити гармонію у стосунках.

«Потребу змін відчувають приблизно 90% людей. Але більшість з них ніколи не наважується звернутися по допомогу. Заважає страх осуду, адже й досі в суспільстві не визнають важливості психологічної роботи над собою. Додаток Svitlo допомагає почати власний розвиток самостійно. Це як особистий ментор у кишені: доступний, безкоштовний і результативний. Ми використовуємо в додатку тільки робочі техніки, які вже довели сфою ефективність на мільйонах людей у світі. І кожну з них я протестувала на собі особисто», – каже Надія Рогозіна.

Читайте також: У Львові розробили сайт для інвентаризації дерев

Версія для iOs має з’явитися ще до Нового року, орієнтовно за 2-2,5 тижні. Окрім того, автори планують протягом кількох місяців збільшити бібліотеку до 300-400 записів з різними техніками та медитаціями, що завжди будуть безкоштовними. Окрім того, в додатку з’являться кілька технічних функцій для зручності.

Також за 3-4 місяці хочуть додати розділ «Навчання» із тематичними курсами, доступ до яких можна буде отримати в межах місячної підписки за ціною орієнтовно 10 доларів.

Читайте також: Львів'яни розробили інтерактивний сайт, щодопомагає сортувати сміття

«Цим ми вирішуємо ще одну проблему. Адже зазвичай курси із саморозвитку надзвичайно дорогі: від 1000 до 25000 грн на українському ринку. І основній масі людей, яким ці курси якраз найбільше потрібні, вони недоступні – задорого», – каже Надія Рогозіна.

Планується, що до додатку приєднаються й інші автори та експерти.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!